Bono ontmoet Paus

-VATICAANSTAD- Paus Franciscus heeft donderdag een privé-ontmoeting gehad met U2-zanger Bono (58) in het Vaticaan. U-2 is een Ierse popgroep met weinig verheffende voornamelijk profane muziek. Een van de conversatie-onderwerpen was het misbruikschandaal in Bono’s geboorteland Ierland.

“Ik vertelde de Heilige Vader dat ik denk dat de daders beter beschermd werden dan de slachtoffers. Ik zag de pijn in het gezicht van Paus Franciscus en ik weet dat hij een oprechte man is”, zei de zanger volgens het Italiaanse persbureau Ansa. Franciscus bracht onlangs een bezoek aan Ierland.

Reden voor het korte bezoek was de steun van Bono voor het Pauselijke project Scholas Occurrentes. Een schoolinitiatief dat tot doel heeft ontmoetingen te bevorderen tussen jongeren over de ganse wereld.

Bono staat bekend om zijn politieke engagement en had Franciscus’ voorganger Johannes Paulus II ook al mogen ontmoeten. De paus ontving al verschillende sterren, onder wie de acteurs Leonardo DiCaprio en Angelina Jolie en zangeres Katy Perry alsook Peter Frampton en Orlando Bloom.

Bron: EWTN Foto: wikimedia

One Comment

  1. EDWIN VISSERS

    Satanisten lopen Rome plat ,kanker wat haat ik de kerk van SATAN ,en dan die propaganda voor deze idioot .wat een journalisten uit de hell in Maria bode

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*