2 April: Emmercompassion

Leestijd: < 1 minuut
Het zal een avond worden waarin verbondenheid,
ontroering en blijdschap voelbaar is voor iedereen!
Dinsdag 28 maart 2023 – 06:02 uur – Bron: Redactie kerk/Erik Meijer – Beeld: Publiek domein

 -Emmercompascuum- DV Zondag 2 april om 19.00 uur wordt de ‘EmmercomPassion’ opgevoerd in de RK-Kerk Hoofdkanaal Oost-Zijde 83 te Emmer-compascuum,
met prachtig toneelspel en hedendaagse liederen.

Al vele jaren doen hieraan leden van de Rooms-Katholieke, Protestantse kerk en Baptistengemeente mee. Het zal een avond worden waarin verbondenheid,
ontroering en blijdschap voelbaar is voor iedereen!

Verlicht kruis

Om 18.15 uur start de processie met het VERLICHTE kruis vanaf het marktplein in Emmer-Compascuum. Iedereen kan zich daar bij aansluiten en meelopen. Voor de mensen die meelopen met de processie wordt een plaats vrij gehouden in de Kerk. Maar u kunt natuurlijk ook direct naar de Kerk gaan om samen met elkaar de ‘EmmercomPassion’ te zien en te beleven!

Palmzondag

De entree is gratis, dus wat houdt U nog tegen. Parkeren eveneens gratis rond de Kerk. Emmercompascuum ligt ten oosten van Emmen. Met de auto snel te bereiken. Komt U met de trein, dan uitstappen in de laatste halte Emmen, tegenover het station de bus naar Emmercompascuum nemen, de bus stopt bij de Kerk.

Wilt U de ochtend en middag van Palmzondag, voorafgaande aan Emmercompassion, nog meer inspiratie en ontspanning, bezoek dan ook het 5 kilometer verderop gelegen, enige middeleeuwse Klooster, dat ons land nog rijk is in Ter Apel. U kunt rond het Klooster ook heerlijk wandelen in de zeer uitgestrekte oerbossen van Ter Apel. Het zal U goed doen!