Kerststallententoonstelling Emmer-Compascuum

Leestijd: < 1 minuut
Donderdag 22 december 2022 – 09:32 uur – Bron: Parochie/Erik Meijer – Beeld: Publiek domein
 -Emmer-Compascuum- Vanaf Eerste Kerstdag is er weer een kerststallententoonstelling in de St. Willehaduskerk in het Drentse Emmer-Compascuum.

Niet zo maar een Kerk vol stalletjes dit jaar maar een bijzondere expositie met een groot aandeel van drie verschillende scholen die prachtige gipsen kerststallen hebben geverfd, met verschillende schilderijen gemaakt door parochianen van diamand painting tot airbrushing en de gehaakte stal zal dit jaar het kerstverhaal vertellen in een route door de Kerk.

Kom kijken naar deze prachtige expositie waar meer dan 100 kerststallen op een bijzondere manier zijn uitgestald en waar de route u uiteindelijk brengt bij de grote stal.

Zoek de sfeervolle warmte dit jaar in de St. Willehaduskerk aan het Hoofdkanaal o.z. 83  te Emmer Compascuum. Vanaf eerste kerstdag 25 december tot en met zondag 8 januari dagelijks geopend van 14.00 uur tot en met 16.30 uur (uitgezonderd het weekend van oud en nieuw)  twee extra avondopeningen op donderdagavond 29 december en 5 januari van 18.30 uur tot en met 20.30 uur. We hopen u allen te zien. Voor jong en oud een warm welkom.

Gratis entree en natuurlijk is er koffie en thee !

 

Geef een reactie op dit artikel