MariaBode van Emmen naar Groningen

Donderdag 9 september 2021 08:03 – Bron: Redactie binnenland- Beeld: MediaCentrale
 -Emmen/Groningen- MariaBode blijft groeien. Steeds meer mensen en adverteerders kennen ons. Van boemeltreintje 4,5 jaar geleden zijn wij naar sneltrein gegaan en daar zijn wij uiterst dankbaar voor.

Maar…..groei brengt ook problemen met zich mee, met name de huisvesting klemde al een behoorlijke tijd. De twee panden in Emmen van waaruit wij opereren zijn te klein en zeker niet geschikt voor onze toekomstplannen ten aanzien van audio en videocasting, want dat komt er nu ook aan!

Daarom is besloten in de aanloop naar een nieuw groot pand in Emmen, de techniek alvast te verplaatsen naar de meest geschikte plaats, te weten de ‘Mediacentrale’ naast het voetbalstadion van de FC Groningen in de stad Groningen, waar datgene, wat U nooit ziet, zal worden ondergebracht, namelijk de achterkant van de website, ofwel de techniek.

De centrale hal in de Media centrale

In de mediacentrale hebben wij ook partners voor toekomstige projecten waar wij U binnenkort kond van zullen doen. Medegebruiker van de mediacentrale is onder andere de publiek-regionale omroep RTV-Noord.

Hierdoor ontstaat in Emmen meer ruimte, onder andere voor de nieuwe afdeling CoCo (Commerciële Coördinatie).

Binnenkort op www.mariabode.nl meer info over alle veranderingen. Eén ding gaat niet veranderen, wij blijven GRATIS.

Dank voor Uw aandacht en blijf ons bezoeken!

 

 

Kan ik MariaBode steunen met een donatie? Nee, dat kan niet. Wij zijn een volledig onafhankelijke en financieel kerngezonde vereniging mede dankzij onze grote groep adverteerders. Als U toch van Uw geld af wilt, steun dan Uw plaatselijke parochie, daar is NU in coronatijd alle hulp meer dan welkom! Doen !

Geef een reactie op dit artikel