Nieuwe meditatieruimte voor gasten klooster St-Josephberg, help de Zusters om dit te verwezelijken

Steun het project met een gulle bijdrage en ontvang een van de mooie tegenprestaties als dank.
Vrijdag 14 mei 2021 07:12- Bron: Klooster/Redactie kerk Foto: Publiek domein
  -Megen- Help de zuster Clarissen te Megen hun droom te verwezenlijken om een nieuwe meditatieruimte te realiseren midden in het hart van hun gemeenschap: de kerk. Voor henzelf én hun vele gasten. Lees verder onder de foto>

Dus ook voor u!

Steun het project met een gulle bijdrage en ontvang een van de mooie tegenprestaties als dank.

Waarom een nieuwe meditatie ruimte?

De zusters clarissen willen graag tegemoet komen aan de, in de afgelopen jaren, toegenomen belangstelling voor meditatie. Met het bouwen van een nieuwe, grotere meditatieruimte kunnen meer gasten delen in het biddende leven van de zusters en genieten van fijne stilte dagen en retraite. Door meditatie ervaar je op inspirerende wijze ontspanning, verdieping en verbinding met jezelf.

Waarom juist nu?

De lockdown maakte meer dan ooit duidelijk hoe moeilijk én waardevol het is om in de stilte te verblijven. Om ons af te zonderen en op onszelf te worden teruggeworden. De zusters weten als geen ander wat een lockdown met een mens kan doen, indien die met God wordt beleeft. Zij ervaren in die stilte de liefde van God en een bron van wijsheid. Graag laten zij mensen kennismaken met de heilzame stilte middels meditatie. Juist nu.

Waarom doneren en delen?

Het bouwen van een grotere meditatieruimte is echter geen onderwerp voor de externe financiering door instanties. Daarom is de steun van particulieren en bedrijven nodig. Steun dan ook deze actie met een gulle donatie én het delen in uw eigen netwerk.

Alleen samen kunnen we dit tot een succes maken!

De zuster danken u voor uw hulp en steun. Doneer nu, klik hier

 

Geef een reactie op dit artikel