SCHAAMTELOOS : Howick en Lili in paniek op de vlucht, Rutte viert feest met Anouk

Heb je nu je zin ‘heren’ Harbers en Rutte?

Peter R de Vries biedt onderduikadres aan !

Verleen geen hulp aan de politie

AMSTERDAM – Howick (13) en Lili (12) worden vermist. De broer en zus zouden vandaag worden uitgezet naar hun geboorteland Armenië. Ze zijn vannacht bij hun pleeggezin weggelopen. Dat bevestigt het ministerie van Justitie. Lees verder onder de foto….

Foto: Via Twitter Hugo de Jonge: Bruno Bruins, Hugo de Jonge, Barbara Visser en Mark Rutte bij een concert van Anouk terwijl vonnis Howick en Lili viel. Citaat Rutte gisteren “Wij moeten hard zijn”

Dom, oliedom wat een ongelukkig moment om een foto online te zetten. Heel Nederland wwas gisteren bezig met Howick en Lili die te horen kregen dat ze werden uitgezet en net vóór het vonnis slingeren Mark Rutte en drie andere ministers een feest-foto online! 

Mark Rutte, Bruno Bruins, Hugo de Jonge en Barbara Visser staan lachend en feestend op de foto bij een concert van de profane artiest Anouk terwijl Howick en Lili rond datzelfde tijdstip als waarop de foto online kwam, te horen kregen dat ze mogen worden uitgezet. Dit leverde natuurlijk ontzettend boze en verontwaardigde reacties op en zegt iets over onze bestuurders in deze mensonterende kwestie, die nu internationaal steeds meer aandacht trekt. Het tuig regeert.

15:00 uur Hulp gevraagd bij zoeken naar Lili en Howick

De politie roept uw hulp in bij de zoektocht naar Lili en Howick. De politie zegt zich zorgen te maken over de veiligheid en het welzijn van de kinderen van twaalf en dertien en is daarom is direct een zoektocht gestart.

Ook Peter R. de Vries maakt zich boos. “De politie roept de hulp in van burgers omdat ze zich zorgen maken over de veiligheid van Howick en Lili… alsof ze in handen van  justitie beter af zijn. Wat een gotspe!! Ze mogen bij mij onderduiken iedereen die hen aangeeft is een NSBer”, twittert de misdaadjournalist.

De twee kinderen zouden zaterdag per vliegtuig gedeporteerd worden  naar Armenië, maar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag weggelopen vanaf een adres in het Gelderse Wijchen. Zij waren op dat moment volgens de politie bij hun grootouders om van hen afscheid te nemen. Ze zijn volgens de woordvoerdster van de politie vanaf dit adres te voet vertrokken.

De voogdij-instelling Nidos, die verantwoordelijk is voor de uitzetting van de kinderen, heeft bij de politie aangifte gedaan van vermissing. Volgens een woordvoerdster van Nidos verdwenen de kinderen bij een moment van onoplettendheid. “Er was op dat moment sprake van commotie in het huis en toen zijn de kinderen weggegaan”.

Het is op dit moment onduidelijk waar de kinderen verblijven en of ze zijn ondergedoken. De politie roept mensen die informatie over de kinderen hebben op zich te melden.

“Help niet mee met de mensenjacht! Mocht u de kinderen vinden, geef ze onderdak en raadpleeg een arts. Waarschuw in géén geval de politie”

OPHEF

Op sociale media wordt met veel verontwaardiging gereageerd op de oproep van de politie om te helpen met de zoektocht naar Howick en Lili. “Help niet mee met de mensenjacht! Mocht u de kinderen vinden, geef ze onderdak en raadpleeg een arts. Waarschuw in géén geval de politie”, is een van de vele reacties. Ook worden massaal ‘onderduikadressen’ aangeboden.

Premier Rutte ging gisteren na afloop van de ministerraad kort in op de zaak. “We moeten streng zijn”, zei hij.

Meer u p d a t e s in de loop van de dag (red)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*