Waar was het CDA afgelopen weekend?

-DEN HAAG- Waar was het CDA afgelopen weekend, terwijl het land verscheurd werd door de kwestie van twee kinderen, die in uiterste wanhoop, op de vlucht sloegen en de verantwoordelijk staatssecretaris als een lafaard op de vlucht sloeg en veilig onderdook?

Zelfs Peter R de Vries mengde zich in de discussie en riep publiekelijk op om geen hulp te geven aan de klopjacht van justitie en politie. De Vries noemde mensen die meehielpen aan de klopjacht NSB’ers!

Het CDA dat zich niet Christelijk maar Christen-Democratisch durft te noemen liet niets van zich horen. Het probleem rond de twee, volledig onschuldige kinderen, moest opgelost worden door Christenunie en D66.

Voor D66 geen probleem, de achterban zal niet moeilijk doen zoals bij de VVD. Voor de CU een proeve van oprechtheid. De partij heeft in de dagen er voor via kamerlid Voordewind actief gestreden en op de dag des oordeels alles op alles gezet voor de kinderen. De partij verdient hulde en krijgt dat ook in de vorm van extra zetels, de partij steeg 1 tot 2 zetels afhankelijk van de diverse peilingen.

8 zetels verlies voor CDA

Het CDA dat niets van zich liet horen staat thans in de peilingen op 8 zetels verlies. De hele affaire die een zware onvoldoende verdient heeft Nederland weer eens internationaal op de kaart gezet, maar dan wel als bananenrepubliek…uh sorry Koninkrijk ! (red)

Foto: MB-design

 

Geef een reactie op dit artikel