Koppel sterft enkele uren voor huwelijk

Normaal zouden ze trouwen in de kerk, nu worden ze er begraven: koppel sterft enkele uren voor huwelijk

Een Braziliaanse familie is vrijdag samengekomen om het huwelijk van twee geliefden te vieren. Maar in plaats daarvan hebben ze plots een begrafenis moeten regelen. De verloofden waren enkele uren voor ze in het huwelijksbootje zouden stappen om het leven gekomen.

De twee waren naar huis aan het rijden om daar de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen voor hun grote dag toen ze betrokken raakten bij een auto-ongeluk. Volgens de politie probeerde Rodrigo een andere auto in te halen, maar kwam het tot een frontale aanrijding met een tegenligger.

Toekomstige bruid Luana was op slag dood. Haar vriend Rodrigo stierf enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn zware verwondingen.

Van huwelijk naar begrafenis

Hun familieleden, waarvan velen net waren aangekomen in de stad om het huwelijk te vieren, moesten plots samen de begrafenis van hun geliefden regelen. Ze beslisten de begrafenis op dezelfde dag te houden als het geplande huwelijk, zo melden lokale media.

De bestuurder van het andere voertuig, Jorge Rocha (50), werd na het ongeval nog naar het ziekenhuis gebracht. Ook hij overleed daar later aan zijn verwondingen.

bron 1010wins Foto: selfie twitter

Geef een reactie op dit artikel