RAVAGE: Door de duivel bezeten man rijdt met auto Kerk in (video)

 

-SONSECA- (VIDEO) (RED) Niet alledaagse beelden uit Spanje: Volgens eigen zeggen, door de duivel bezeten, reed een man, midden in de nacht met hoge snelheid een Kerk in en kwam, na een rit door het middenschip van de Kerk, tot stilstand tegen het Altaar – een spoor van verwoesting achterlatend.

Naar eigen zeggen wilde de man bescherming zoeken bij het Altaar, omdat hij door de duivel bezeten zou zijn, aldus Spaanse media. Hoogst verbaasde politie-agenten vonden de man (35) bovenop het Altaar liggend in de Kerk San Juan Evangelista.

Tegen 01.00 uur ‘s-nachts had een voorbijgangster de man in zijn auto gezien, hoe hij voor de Kerk stond. Toen zij hem aansprak, viel hij haar verbaal aan, beledigde haar en ramde met zijn auto de Kerkdeuren. De vrouw belde direct de politie. De dienders arresteerden de man iets later en brachten hem naar een ziekenhuis. Hij werd aan een alcohol- en drugstest onderworpen, de resultaten zijn nog onbekend. Vanwege zijn verwarde toestand kon de man nog geen verklaring afleggen.

Tijdens zijn ‘race’ werden de dikke Kerkdeuren vernield en talrijke Kerkbanken en ander meubilair beschadigd. Spaanse media melden dat de man slechts een paar honderd meter van de Kerk een ‘grow-shop’ heeft voor het telen van wiet. Zie onderstaande video>

 

 

Geef een reactie op dit artikel