Televangelist Copeland: gebedsgenezing om privéjet te genezen van roest

-DALLAS- De Amerikaanse TV-evangelist Kenneth Copeland die ook een ‘blauwe maandag’ zendtijd vulde op een Nederlandse commerciele zender heeft zich in de kijker gespeeld door het geloof opnieuw te bespotten. De Texaanse miljonair/prediker vertelde recent dat hij een privéjet de handen had opgelegd, om het zo te genezen van roestvorming.

Op een van zijn prive-vliegtuigen, onderdeel van zijn vloot aan privévliegtuigen, werd roest aangetroffen. En dat kan het vliegen tot een hachelijke zaak maken ondanks het feit dat je letterlijk wat dichter bij de Heer bent dan de doorsnee aardbewoner.

Copeland nam een radicaal besluit. Kun je mensen ‘genezen’dan kan het ook met een vliegmachine en hij besloot te gaan bidden voor het vliegtuig. Het moest en zou genezen worden, in de naam van Jezus!

“Ik was ervoor aan het bidden,” zo vertelde Copeland. “En opeens zei de Heer duidelijk tegen me: ‘Leg je handen erop. Ik zal het genezen.” En zo geschiedde. De Heer zei tegen me: ‘Kenneth.. roest komt van de vloek.’ Hij zei tegen me: ‘Ik heb toch dit vliegtuig aan je gegeven, toch?’

“Ik heb het vliegtuig overal de handen opgelegd”. En dat kostte een tijdje. Hij beval dat de roest moest verdwijnen in de naam van Jezus. Nadat hij klaar was met bidden werd het vliegtuig enkele  dagen later gecontroleerd op roest, door het nemen van foto’s. En zie daar…..slechts een klein beetje roest was terug te vinden op het toestel. Duitse gründlichkeit is onze Heer blijkbaar vreemd.

Toen Copeland ook daar voor ging bidden, sprak God volgens hemzelf opnieuw heel duidelijk. “Ik wil je eraan herinneren dat die foto s misschien wel niet klopten.”

Copeland neemt geen risico’s en vliegt zelf momenteel in een nieuwe toestel. Met de hulp van gulle ‘Christelijke’ donateurs heeft hij onlangs onderstaand vliegtuig aangeschaft. Prijs 2.500.000 euro. De Heer zij dank !

 

Geef een reactie op dit artikel