Wilt U wonen in de tuin van God? Het kan nu voor €1,89 miljoen

Donderdag 26 augustus 2021 09:23 – Bron: Redactie binnenland/ADN – Beeld: Makelaardij Vos
  -Abcoude- Wilt U God als buurman? Wonen in ‘zijn’ tuin? Het kan in Abcoude: een vrijstaande villa, in de Kerkstraat (waar anders), waar U – toepasselijk – pal in de tuin van de H.H. Cosmas en Damianuskerk woont.

U moet er wel even aan wennen dat Uw eigen huis voor altijd schril af zal steken bij het imposante bouwwerk, maar wie goede banden onderhoudt met God zal daar niet om malen.

Sympathiek: de Funda-advertentie heeft een persoonlijke boodschap voor de nieuwe bewoners van de huidige eigenaren, het echtpaar Van Beek-Albers, met 83 en 81 riant op leeftijd en uitkijkend naar een andere, kleinere woning.

‘Een prachtig woonhuis, in een fijne woonomgeving, in een charmant dorp: dat is wat het is. 23 jaar waren huis en tuin de brengers van comfort, gezelligheid en veiligheid. In de sfeer van een ouderwetse Hollandse Boerenhoeve was geluk nooit ver weg. Leeftijd doet ons vertrekken, met pijn maar ook met prachtige herinneringen. Zij, die de nieuwe bewoners zijn, zullen ervaren hoe fijn het wonen hier is.’

Met zo’n 281 vierkante meter woonoppervlakte en 1.105 vierkante meter tuin valt hier elke dag te genieten en dan het schitterende uitzicht op het prachtige Godshuis, onbetaalbaar!. Hier klikt u zelf door het huis, en als toegift een recensie van een eventueel toekomstige buurman: Edwin Reuling: “Prettige geloofsgemeenschap. Veel vrijwilligers. Weer mens met de mensen kunnen zijn.”

Geef een reactie op dit artikel