Jase (7) schreef een brief naar zijn vader in de hemel en kreeg dit bijzondere antwoord

Leestijd: 2 minuten Enkele jaren geleden verloor de kleine Jase zijn vader. De 7-jarige jongen mist zijn vader nog iedere dag, maar tijdens de feestdagen heeft hij het vaak extra moeilijk. Daarom wilde hij een brief sturen naar de hemel om zijn vader te laten weten dat hij aan hem dacht. “Meneer de postbode”, schreef hij op de envelop. “Kan u dit naar de hemel brengen voor mijn vaders verjaardag? Dankjewel.”

‘Het was een grote uitdaging om de sterren te ontwijken op de weg naar de hemel’

In 2014 overleed de vader van Jase op 28-jarige leeftijd, Jase was toen 3 jaar oud. Omdat hij zijn vader erg miste wilde Jase een paar weken geleden een kaartje sturen naar zijn vader. Hij deed zijn envelop op de post en hoopte dat zijn brief bij zijn vader terecht zou komen. Toen de brief bij het postbedrijf aankwam, besloten zij de moeite te doen om het jongetje te antwoorden.

Antwoord
“Ik wilde je graag vertellen dat het is gelukt om je brief te bezorgen aan je vader in de hemel”, schreef het bedrijf in een officiële brief aan Jase. “Het was een grote uitdaging om de sterren te ontwijken op de weg naar de hemel. Maar geen zorgen, dit bijzonder belangrijke briefje is veilig aangekomen.”

‘het feit dat iemand alle moeite heeft gedaan voor een kleine jongen die ze niet eens ontmoet hebben, is zo ontzettend mooi’

De brief stelde Jase meteen gerust en zijn moeder, Teri Copland, was sprakeloos door het lieve gebaar. “Jullie hadden deze moeite niet hoeven doen”, schrijft ze op Facebook. “Jullie hadden het gewoon kunnen negeren. Maar het feit dat iemand alle moeite heeft gedaan voor een kleine jongen die ze niet eens ontmoet hebben, is zo ontzettend mooi. Het betekent alles voor hem, we zijn jullie heel erg dankbaar!”

Bron: 1010wins Foto: Pixabay-symboolfoto

Kerst 2018