Seizoensafsluiting jongerenplatform – Superhero’s and Saints

Zondag 10 juni – 18.00 uur – O.L.V. ter Nood, Heiloo

In navolging van een geslaagde BBQ in Western Style ter afsluiting van voorgaand seizoen, zullen de jongeren ook dit seizoen af te sluiten met een BBQ en een gezellige avond. Dit jaar is het thema Superheroes and Saints.

Op zondag 10 juni zijn alle jongeren uit ons bisdom uitgenodigd op het heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo. De avond begint om 18.00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Er wordt een entree van € 15 aan de jongeren gevraagd voor het eten en de drankjes.

Het thema van de avond daagt de jongeren dit jaar uit om een attribuut of kledij van een superheld of heilige mee te brengen en aan te trekken. Later op de avond start een gezellige karaoke waaraan iedereen uit vrije wil aan mee kan doen. Het wordt een fantastische afsluiting van het seizoen waar we met veel voldoening op zullen terugblikken.

Waarom thema: Helden en Heiligen

Het hele jaar hebben de activiteiten van het jon­ge­ren­pas­to­raat in het teken gestaan van de bedevaart naar Assisi. Met name op de bedevaart hebben de jongeren veel mogen leren over de heiligen Franciscus en Clara. Ook aan het einde van het seizoen willen ze nog eens stilstaan bij deze bijzondere heiligen, wat terug te zien is in het thema.

Details

wie: Jongeren
wat: Seizoensafsluiting Superheroes and saints – BBQ
waar: Heiligdom O.L.V. ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo
wanneer: Zondag 10 juni
tijd: 18.00 – 22.00 uur
entree: € 15
dresscode: Kom verkleed als jouw superheld of heilige!

Meer info en aanmelden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*