Benedictijn Anselm Grün geeft videotips om Corona-crisis door te komen

-München/Münsterschwarzach- (KNA) De Pater Benedictijn en bestseller-auteur Anselm Grün, geeft nu ook via videofimpjes tips voor een vreedzaam met elkander leven in de
Corona-crisis.

Vanaf morgen worden de korte filmpjes elke werkdag om 22.15 uur op de Duitse tv-zender ARD-alpha uitgezonden, maar voor wie niet wachten kan, zijn ze er nu al via de mediatheek van de Bayerischen Rundfunk, zo deelde BR-tv gisteren mee.

De Münsterschwarzachse Benedictijn spreekt  over het samenzijn en de afstand in families in tijden van de quarantaine, over alledaagse rituelen en hoe men met spanningen en emoties kan omgaan. Bovendien gaat de Pater in op de vraag:  kan men in deze crisis ook kansen zien?

Grün bracht de afgelopen week bij uitgeverij Herder-Verlag het boek ‘Quarantaine! Een handleiding – Zo lukt een vreedzaam samenleven thuis’ uit. Het verscheen in eerste instantie als E-Book, een gedrukte versie komt in de komende dagen uit.

De Monnik geldt met momenteel met meer dan 300 boeken, in een oplage van meer dan 20 miljoen boeken, als een van de succesvolste Christelijke auteurs in de Duitstalige landen.

Geef een reactie op dit artikel