Nancy Pelosi: “Als Katholiek haat ik Trump niet”

-Washington- (KNA) De voorzitster van Huis van Afgevaardigden in de VS, Nancy Pelosi, heeft met een woedeaanval als Katholiek voor grote media-aandacht gezorgd.

Toen de correspondent van de conservatieve “Sinclair Broadcast Group”, James Rosen, van de leidster der Democraten aan het eind van haar wekelijkse persconferentie, gisteren, wilde weten, of zij President Donald Trump haat, draaide Pelosi zich verstoord richting vragensteller: “Ik haat niemand”, zei zij. “Leg het niet met mij aan, als het om zulke uitspraken gaat.” “Als Katholiek wil ik niet met het begrip haat in verbinding gebracht worden”. ” In mijn opvoeding heb ik geleerd, je naaste lief te hebben en voor hen te bidden, ik bid ook voor de President, ik bid altijd voor de President.”

De verslaggever ‘krabbelde’gelet op de reactie van de Speakerin terug. Hij zou het niet gezegd hebben, maar een Republikein.

President Trump greep de gelegenheid te baat om met een Tweet te reageren. “Pelosi heeft een zenuw-aanval gehad, zij kan het niet hebben, dat wij binnenkort 182 geweldige rechters en zo veel meer hebben.”

Foto: wiki commons/

Geef een reactie op dit artikel