Trump en vrouw geïnfecteerd, dus naar de kerk

-Washington- (CBS/1010WINS/ADN) De Amerikaanse President Donald Trump en zijn vrouw zijn positief getest op Corona, zij zijn nu beide in quarantaine, maar hebben geen last van de infectie en werken zij gewoon door vanuit hun quarantaineverblijf. Op Twitter volgt de ene haatweet de ander op, maar ook veel oproepen te bidden voor het paar. Zelf heeft het paar in grote spoed een kerk bezocht om te bidden. Lees verder onder de foto>

 

Satanisten hebben vanochtend, na het bekend worden van het nieuws, de Covid19-infectie van President Donald Trump en zijn vrouw Melanie bejubeld.  Trump en zijn vrouw zijn, naar eigen zeggen, positief op het virus getest, of zij ook opgenomen moeten worden in een ziekenhuis is nog onduidelijk, voorlopig zijn zij in quarantaine in hun privé-verblijf, op de bovenste verdieping van het Witte Huis in Washington. De verkiezingscampagne-activiteiten liggen voorlopig even stil.

Hope Hickes, naaste medewerkster van Trump, die steeds een mondmasker droeg tijdens begeleiding van Trump, werd kort geleden positief op het virus getest en is ziek en in quarantaine.

Volgens nieuwszender 1010WINS in Washington voelen de President en zijn vrouw zich momenteel goed. Mike Pence, de Vice-president van de VS, heeft vandaag een oproep om te bidden voor Trump via Twitter gedaan: “Wij nemen deel aan het gebed van miljoenen mensen in de VS , om te bidden voor een spoedige genezing. God zegen U, Mr. President!

Anna Khait, een bekende Christentwitteraar, schreef hedenochtend een reactie: “God is goed. Ik maak mij geen zorgen,  President Trump en Melania zullen dit doorstaan. Begeleiden wij hen met gebed.”

Een zeer vriendelijke en respectvolle reactie, eveneens op Twitter, van Tulsi Gabbard, politica van de Democratische partij uit Hawai, zij deed een poging om voor de Democraten tegen Trump aan te treden. “Mijn man Abraham en ik wensen de President en de First Lady het allerbeste en Aloha en wij bidden voor een snelle genezing.

Wall street

Maar ook haattweets zijn er volop, van “sterf nu maar gauw” tot”, tot smileys met lachende gezichtjes. De infectie van de President zorgt ook voor een negatieve stemming op de beurs van Wall Street, de effecten zijn na de eerste uren nog niet goed te duiden, maandag wordt echter een ‘zwarte dag’ op de beurs verwacht.

Hoe de verkiezingscampagne nu verder gaat is onduidelijk. Totale verwarring heeft zich meester gemaakt van het land met de onbegrensde mogelijkheden. Kunnen TV-debatten nog wel doorgaan, bezoeken aan verkiezingsbijeenkomsten in alle uithoeken van het land, of moeten de verkiezingen worden opgeschoven naar 2021? In Washington is het speculeren begonnen.

 

 

Geef een reactie op dit artikel