Zou Jezus het vaccin hebben genomen? – James Roolvink spreekt met Jaap Dieleman (podcast)

OPINIE: Evangelist Jaap Dieleman: “Coronacrisis is duivels plan”

  Jaap Dieleman, evangelist, schrijver, ondernemer, verspreidde eerder dit jaar 5,3 miljoen exemplaren van een speciaal magazine, Eyeopener, waarin hij onder meer aanvoert dat de coronacrisis een “plandemie” is, “een duivels plan van de Deep state”, met als doel een nieuwe wereldorde te lanceren.

Volgens Dieleman is deze ontwikkeling al voorspeld in de Bijbel. Hij bestrijdt het idee van de autoriteiten dat de enige uitweg uit de crisis vaccinatie is. Het vaccin is voor hem nog niet “het teken van het beest”, maar hij beschouwt het wel als een medisch experiment dat doel heeft de mens te transformeren en manipuleren.

Dielemans magazine kreeg veel kritiek, met name ook uit Christelijke hoek. In dit interview met James Roolvink legt hij uit wat zijn drijfveren zijn en reageert hij op de kritiek.

Hij stelt dat we in een unieke tijd leven: tot dusver was de wereld opgedeeld. “Wat je nu ziet – of je nou communist bent, moslim, materialist, christen – iedereen moet dezelfde regels volgen. Er wordt één agenda uitgerold over de hele wereld.”

Dieleman vertelt ook dat hij niet gelooft in “religie”. Het ware Christendom is een relatie met de levende God. “Je kunt in een varkenshok kruipen, je wordt geen varken; je kunt in een kippenhok kruipen, je wordt geen kip, je kunt naar een garage gaan, je wordt geen auto. Je kunt naar de Kerk gaan, je wordt geen Christen.”

Op de vraag zou Jezus het vaccin hebben genomen, of een mondkapje hebben opgedaan, antwoordt Dieleman met een volmondig nee. Luister naar het gesprek hieronder>

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

2 Comments

  1. Pingback: Jaap Dieleman | www.heilbode.nl - Inlog NL

  2. Pingback: Jaap Dieleman | www.destentor.nl - Inlog NL

Geef een reactie op dit artikel