Paus wenst zich een glaasje Tequila

@rodrigofcleon

Hoy tuve la gracia de sostener esta conversación con el Papa. Gracias Papa Francisco! #papa #papafrancisco #papafrancesco #popefrancis #vaticano #vatican #italia #italy #méxico #tequila #sacerdote #seminarista #sacerdocio #católico #iglesiacatolica #catolicchurch #vidareligiosa #vidaconsagrada #seminarian #seminarianlife #plazasanpedro

♬ sonido original – Rodrigo Fernández de Castro LC

Woensdag 18 mei 2022 -06:43 – Bron: Redactie kerk/TikTok/VN – Beeld: Publiek domein
 -Vaticaanstad- De Paus wenst zich het liefst een glaasje Tequila tegen zijn kniepijn. Deze uitspraak deed de Pontifex na de Heiligsprekingen van afgelopen zondag tegenover Mexicaanse seminariestudenten. Het filmpje gaat inmiddels via TikTok viral.

Paus Franciscus: “Weet U wat ik voor mijn been nodig heb? Een beetje Tequila!”, aldus de 85-jarige die een blijde en montere indruk op de studenten maakte. De Paus moet dan ook lachen als de Mexicaanse priesterstudenten hem aanbieden om een fles Tequila te brengen in het gastenhuis Santa Marta.

Knieproblemen Paus

Franciscus lijdt al maanden onder sterke pijnen in zijn knie en moet over een langere periode rust nemen. Tijdens de Heiligsprekingen afgelopen weekeinde leek het de Paus al weer een stuk beter te gaan, hij was aanmerkelijk mobieler.

Geef een reactie op dit artikel