7-jarig meisje zingt ‘Hallelujah’ en laat iedereen versteld staan

Maandag 21 december 2020 00:55 Bron: ADN/Foto PB)

-Phoenix- Een bescheiden schoolmeisje, zij heet Veronica en op het moment dat zij dit lied zingt, is zij 7 jaar en een weergaloos zangtalent.

Voordat zij begint aan het nummer Hallelujah van Leonard Cohen, speelt zij wat met de bloemen die op het priesterkoor staan. Terwijl ze haar neus nog even afveegt, gaat gitarist Ben Bross op een krukje voor het podium zitten, en als hij de eerste akkoorden aanslaat, maakt Veronica wat swingende bewegingen. Als zij begint te zingen, laat zij iedereen verstomd staan. Vooral op 1.45 verrast zij je met wat zij op vocaal gebied in huis heeft.

Muzikant en gitarist Ben Bross nam de video in mei 2019 op en zette het op YouTube. Het filmpje is inmiddels bijna negen miljoen keer bekeken, en de lofuitingen zijn nauwelijks te tellen.

Als de laatste gitaartonen zijn weggestorven, kijken Veronica en Ben elkaar goedkeurend aan en geven ze elkaar een boks. Dan stapt Veronica van het podium af richting de camera en vraagt schattig: “Neemt dit ding alleen muziek op?” Kijk en verwonder U, klik op onderstaande video>

Geef een reactie op dit artikel