Afscheid Peter R. de Vries

Leestijd: < 1 minuut
Woensdag 21 juli 2021 03:10 – Bron: Redactie binnenland Foto: Prive
 -Amsterdam- Het afscheid van Peter R. de Vries is vandaag en donderdag in Koninklijk Theater Carré in het centrum van Amsterdam.

Vandaag 21 juli kan het publiek van 11.00 uur tot 20.00 uur afscheid nemen van De Vries, die afgelopen donderdag aan de gevolgen van een schietpartij overleed. Tijdens de uitvaart op donderdag 22 juli wordt vanaf 11.00 uur in besloten kring afscheid genomen door genodigden, namelijk vrienden, familie en anderen die De Vries persoonlijk kenden.

Op beide dagen zal de kist met het stoffelijk overschot gesloten zijn. “Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen”, schrijft RTL in een persbericht. Daarom kan iedereen die afscheid wil nemen van de misdaadverslaggever op woensdag bij het theater langskomen. Men houdt rekening met enkele duizenden bezoekers, de eersten stonden om 08.00 uur vanochtend al voor de deur can Carré. Iedereen wordt verzocht het afscheid bij de baar zo kort mogelijk te houden. Zo krijgt iedereen de kans hem de laatste eer te bewijzen.