Deze boer, bakker en brouwer vergroten de biodiversiteit in hun omgeving dankzij lokaal produceren

Leestijd: < 1 minuut
Dinsdag 03 augustus 2021 07:23 – Bron: 1Vandaag- Beeld: PB
 -Hilversum- Lokaal produceren van voedsel helpt de afstand tussen boer en bord te verkleinen. Op de Veluwezoom verkopen boeren van Stichting GraanGeluk hun graan aan de plaatselijke bakker en brouwer. De biodiversiteit neemt daardoor toe terwijl de voetafdruk krimpt, zie onderstaande video>

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Kerststallen oproep, actie KRO-NCRV

-Hilversum- Omroep KRO-NCRV heeft alle bisdommen gevraagd om een overzicht, voor zover bekend, van lokale…

9 uur ago

Pastoor Mauricio Meneses van Heilig Kruis parochie Raalte: “Ik werk graag voor, met en bij jullie”

-Deventer- Sinds 1 oktober hebben drie Sallandse parochies, de Heilig Kruis parochie, de Lebuïnus parochie…

10 uur ago

22 November uitreiking prestigieuze Graalbokaal Award

-Limmen- Op DV zaterdag 22 november a.s. wordt voor de derde keer de Graalbokaal Award…

12 uur ago

TV-tips 10 november

Little house on the prairie Dramaserie ONS ·Vanavond ·18:00 - 18:59 De pioniersfamilie Ingalls probeert…

12 uur ago

Sommige geneesmiddelen doen PFAS sneller uit het lichaam verdwijnen

-Brussel- Bepaalde medicijnen lijken PFAS sneller uit het lichaam te verwijderen. Dat blijkt uit verkennend…

14 uur ago

Bidden voor Jamaica en bijna 5 miljoen ton puin ruimen na doortocht Melissa

-Kingston/Brussel- De verwoestende doortocht van orkaan Melissa heeft in Jamaica meer dan 4,8 miljoen ton puin…

14 uur ago