Gezegend Nieuwjaar !

Leestijd: < 1 minuut
 -Emmen/Hilversum/Groningen- Het nieuwe jaar is aangebroken. Het is 2022. Volgens voorspeller Nostradamus gaat het een rampjaar worden, maar wees gerust, hij zat er wel vaker naast en vaak zelfs behoorlijk!

Het afgelopen jaar was voor MariaBode een turbulent jaar. Volgens metingen van Google zijn wij ook het afgelopen jaar weer duizelingwekkend in aantal bezoekers//lezers/luisteraars gestegen. Volgens datzelfde Google is geen ander Christelijk platform in Nederland en Vlaanderen zo geliefd bij adverteerders. Daar zijn wij dankbaar voor.

Dankbaar ook voor al die fantastische bezoekers die ons nieuws en tips aanleverden, onze berichten doorplaatsten en onze acties steunden.

In het nieuwe jaar zijn wij in staat, om met een nóg grotere redactie in Emmen aan de Parallelweg, in Hilversum aan de Bergweg en onze technische crew in de Groninger Mediacentrale, U op de hoogte te houden van het laatste (religieuze)nieuws.

Wij gaan op naar ons 5 jarig bestaan. Dit jaar mochten wij veel opmerkelijk nieuws brengen, voor het eerst ook met gesproken 24/7 bulletins. Een van onze nieuwslezers, Wendy Duivenvoorde, heeft zelfs de overstap gemaakt naar de nationale nieuwszender NPO radio 1, als de leading stem van het station per 3 januari en opvolger van de beroemde Hans Hoogendoorn !

Ook in 2022 zullen wij DV, informeren, inspireren en amuseren. Als U ons trouw blijft blijven wij U trouw. Laten wij samen werken aan de revitalisering van Kerk en geloof, op een positieve, liefdevolle en open wijze.

Ik wens U Gods rijkste zegen toe in dit nieuwe jaar !

Jan Heller

hoofdredacteur