Trump: “Ik begrijp niet, waarom RK-Kerk Biden steunt”

Leestijd: < 1 minuut
Zaterdag 02 oktober 2021 06:01 – Bron: Redactie kerk/1010WINS- Beeld: PB
  -Washington-Hij kan niet begrijpen, waarom de RK-kerk in de VS, President Biden blijft steunen. “Die man is met zijn pro-abortusstandpunt niet acceptabel voor een goed Christen. Dit en zijn optreden tegen Christelijke gemeenschappen is niet te tolererenen”, aldus de gewezen President.

Trump is totaal ontdaan over het feit dat zoveel Katholieken, bij de afgelopen Presidentsverkiezingen, op Biden hebben gestemd. “Iemand met zo’n abortuspolitiek is voor elke rechtgeaarde Rooms-Katholiek onverdraagbaar”, aldus Trump.

Evangelicalen

Zelf zou Trump, naar eigen zeggen, tussen de 50 en 52 procent van de Katholieke stemmen hebben gekregen, wat hem heeft teleurgesteld. De Evangelicalen hebben de situatie aanmerkelijk beter begrepen, zegt de Ex-President. Trump hoopt dat de VS-Bisschoppenconferentie feller gaat worden in hun houding jegens Biden en zijn politiek.

2024

Trump liet open of hij in 2024 opnieuw zal aantreden als Presidentskandidaat. Hij zegt zich topfit te voelen en ergert zich dag-in-dag-uit over de ontwikkelingen in de Verenigde Staten.