Kim Kardashian en kinderen laten zich dopen

Leestijd: 2 minuten

-Yerevan- (1010WINS/DPA) De wereldberoemde VS-reality-ster Kim Kardashian heeft zich de afgelopen week in Armenië samen met haar vier kinderen laten dopen en laat dat nu trots weten aan haar bijna 150 miljoen Instagram-volgers.

Haar voorouders kwamen uit Armenië en waren op de vlucht voor de genocide in Armenië, uiteindelijk kregen zij in de VS asiel. De wereldster was dolgelukkig dat zij samen met haar 4 baby’s gedoopt werd in de wereldberoemde Kathedraal van Etschmiadsin, zo deelt Kim via Instgram mee en toont daar ook foto’s van de doopviering.

Op een van de foto’s is Kim te zien met een doopkaars. Kanye West, de echtgenoot van Kim, heeft zich naar eigen zeggen ook tot het Christendom laten bekeren. Tijdens een bezoek van hem aan de George Washington Universiteit deelde hij mee dat hij dit jaar gered werd en voortaan het Evangelie wil verkondigen. Hopelijk is het allemaal geen trendy ‘bevlieging’ van de twee, beiden gelden als enorme influencers in deVS-pop-cultuur. Meer foto’s klik H I E R.

Foto: wiki commons/EMB-foto

App WinactieApp Winactie