KRO-NCRV zoekt opvolger voor Leo Fijen

Leestijd: < 1 minuut
Zaterdag 9 september 2023 – 06:08 uur – Bron: Redactie Kerk/KRO-NCRV – Beeld: KRO-NCRV

-Hilversum- KRO-NCRV maakt veel inspirerende katholieke programma’s, zoals Kloostergasten, Kruispunt, de Eucharistieviering en Het Geloofsgesprek. Voor dat laatste programma zijn we op zoek naar een nieuwe presentator. Ben jij een betrokken katholiek die oprecht geïnteresseerd is in het geloof van anderen, en heb je presentatietalent, meld je dan aan.

KRO-NCRV zoekt een nieuwe presentator voor levensbeschouwelijke programma’s, waaronder Geloofsgesprek. Elke zondagmorgen, voorafgaand aan de live uitzending van de eucharistieviering, wordt een katholiek geïnterviewd over zijn of haar geloof. Welke rol speelt dat geloof in het dagelijkse leven van deze persoon?  Op welke manier troost het, inspireert het, zet het in beweging?

KRO-NCRV is nu op zoek naar iemand voor wie het katholieke geloof niet enkel een mooie herinnering is, maar een levende realiteit. Je bent als presentator oprecht geïnteresseerd in de zielenroerselen van andere mensen en in staat mensen te verleiden deze te delen. Aantoonbare media-ervaring is gewenst.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor 28 september.

Vergeet niet een kort filmpje te maken waarin je jezelf voorstelt en iets vertelt over je motivatie. Stuur een WeTransfer-link van dit filmpje via onderstaande button mee.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met wilfred.kemp@kro-ncrv.nl

Meld je hier aan