Mgr. van den Hout start nieuw seizoen voor tieneractiviteiten in Emmen

Leestijd: < 1 minuut
Donderdag 24 augustus 2023 – 06:22 uur – Bron: Redactie Kerk/Parochie – Beeld: Publiek domein

-Emmen/Groningen- DV zondag 27 augustus a.s. is Bisschop Mgr. Dr. C.F.M. van den Hout de hoofdcelebrant in de viering van de Eucharistie om 11.00 uur in de H. Pauluskerk, Meerstraat 2, 7815 XG Emmen.

Aansluitend hebben alle kerkgangers gelegenheid om samen koffie of thee te drinken in de parochiezaal de Schiphorst, Meerstraat 8, 7815 XG Emmen. Dat is naast de parochiekerk.

Start tieneractiviteiten

De Eucharistie, waar vele tieners worden verwacht, is verbonden met de startactiviteit voor de tieners van 12 tot 18 jaar in het Bisdom Groningen-Ljouwert. Na de lunch gaan zij samen met de Bisschop lasergamen! Het Jongerenplatform organiseert allerlei activiteiten voor tieners en jongeren in het Bisdom GL. De roepingenactiviteiten zijn voor alle jongeren van 18 tot en met 30 jaar. De tieneractiviteiten zijn voor alle tieners tussen de 12 en 18 jaar. Onlangs bezochten zij de Wereldjongerendagen van de RK Kerk in Portugal.

Catechese

Wachtende ouders wordt de mogelijkheid van catechese geboden. Die wordt verzorgd door Pastoor P.J.J. Stiekema van De Goede Herder Parochie Emmen-Erica.

Volwassenen die niet op hun kind wachten zijn van harte welkom om zich aan te
sluiten. U kunt zich opgeven via pastoor.stiekema@degoedeherderparochie.nl.

De H. Pauluskerk staat in het centrum van Emmen, heeft eigen parkeergelegenheid en is op 100 meter loopafstand van het trein- en busstation.