Nee toch? Queen Elizabeth verslaat Jezus

Leestijd: < 1 minuut
Zaterdag 24 april 2021-07:11- Bron: ZDF -Foto: PB
  -Mainz- Afgelopen weekeinde nam de Britse vorstin Elizabeth II afscheid van haar echtgenoot, die op bijna 100-jarige leeftijd overleed.

De Duitse publieke omroep deed onderzoek naar en maakte een special over de achtergebleven Elizabeth, die ook aardig richting 100 jaar gaat.

Nu is de Britse vorstin tamelijk zwijgzaam over haar privé-leven, maar het gründliche Duitse onderzoek gaf een verrassend resultaat. Tot voor kort werd wereldwijd gedacht dat Jezus Christus de meest afgebeelde persoon ter wereld was. Dit zal protestanten wellicht even rauw op de maag slaan, maar het is niet anders, JC is nu eenmaal geliefd, bij velen.

Mis….het is niet Jezus Christus, maar de Britse Queen, die het meest afgebeeld is op aard. Haar afbeelding komt vaker voor dan dat van JC. De kans dat U van haar een afbeelding tegenkomt in de pers, roddelbladen, op bankbiljetten, munten en wat al niet meer is groter dan dat U Jezus tegenkomt. Het hoofd van de Anglicaanse Kerk heeft op dat punt Jezus weten te verslaan. Mocht Lillybeth het tijdelijke voor het eeuwige verruilen dan zullen de rollen ongetwijfeld wisselen, er is dus nog hoop….