Nog vier Stille Dagen in Limburgse kloosters

Leestijd: < 1 minuut
Vrijdag 21 juni 2024 ~09:12 uur ~ Bron: Redactie Kerk/Bisdom ~ Beeld: Sonja Kalee

-Roermond- Belangstellenden kunnen de komende maanden nog vier keer deelnemen aan een Stille Dag in een klooster in het kader van het Jaar van gebed. De dagen worden aangeboden door het bisdom in samenwerking met de betreffende kloostergemeenschap.

Tijdens deze dagen kunnen de deelnemers zich voor één dag terugtrekken in de stilte van het klooster. Zo’n dag begint met een eucharistieviering om 9.30 uur. Daarmee gaat de stilte in die tot het einde van de dag zal duren. In de ochtend en de middag is er een inleiding op stilte en gebed. Aan het eind van de middag wordt de dag besloten met het avondgebed.

De vier komende Stille Dagen zijn op zaterdag 13 juli (benedictinessen, Tegelen),  zaterdag 10 augustus (De Kommel, Maastricht), zaterdag 14 september (Foyer de Charité, Thorn) en zaterdag 9 november (Het Werk, Merkelbeek).

Deelname aan de Stille Dagen kost €25 per keer. Aanmelding en betaling geschiedt via het bisdom. Voor een aantal huizen geldt dat het aantal deelnemers beperkt is. Dan geldt de volgorde van aanmelding. Belangstellenden kunnen aan één of meerdere dagen deelnemen of aan ze allemaal.

Aanmelden