OPINIE: De staat van Katholiek Nederland volgens Trouw. Een beschouwing door Pastoor P.J.J. Stiekema

Leestijd: < 1 minuut

Opinie door Pastoor P.J.J. Stiekema

 -Emmen- Gaat U er met Pasen maar eens even voor zitten. 3 opinies door Pastoor Stiekema uit Emmen, naar aanleiding van de dagblad Trouw reportage over de staat van Katholiek Nederland.

OPINIE 1:  In dagblad Trouw een serie artikelen over ‘De staat van katholiek Nederland’. Een staat die niet tot vrolijkheid stemt behalve voor wie een hekel heeft aan de Kerk. Klik hier voor een beschouwing door de pastoor.

OPINIE 2: Het interview in Trouw met beide bisschoppen, dat u hier kunt lezen, gaat ook over vrouwen en gehuwde mannen als priester. Filosoferen over gehuwde en vrouwelijk ambtsdragers is leuk. Zo ook filosoferen over wat beter is: vrijzinnig of orthodox. Klik HIER om verder te lezen.

OPINIE 3: ‘Who am I to judge”? Het interview in Trouw met beide bisschoppen, dat u hier kunt lezen, gaat ook over homoseksualiteit. Een heikel kerkelijk onderwerp. Positief is dat geen bisschop in dit interview iets vervelends zegt over homoseksuelen. Al is het is intens dieptreurig dat ik dat al als positief ervaar! Klik HIER om verder te lezen.