USA en Israël hebben contact met buitenaardse wezens

Leestijd: 2 minuten

Israëlische ex-generaal Haim Eshed zorgt voor ophef

-Tel Aviv/Washington- Hij zat dertig jaar lang in de top van het Israëlisch leger en was verantwoordelijk voor veiligheidsvraagstukken, ook met betrekking tot het heelal.

Nu onthult de voormalig generaal Haim Eshed, in de degelijke Israëlische krant ‘Jerusalem Post’ dat hij niets meer te verliezen heeft en eindelijk vrij kan spreken: Volgens hem hebben de regeringen van Israël en de  USA al jarenlang contact met buitenaardsen, die inzake civilisatie al veel verder zijn dan wij hier op aarde. President Donald Trump heeft het plan gehad, in een kwade bui tijdens het bekend worden van de verkiezingsuitslagen, om het geheim openbaar te maken, maar de buitenaardsen wisten hem te overtuigen daarvan af te zien, het risico op massahysterie op aarde zou te groot zijn.

Eshed brak zijn zwijgplicht tegenover de Israëlische krant en TV en verklaarde dat de buitenaardsen met goede bedoelingen regelmatig langs komen, zij adviseren voorlopig geen ruchtbaarheid aan hun ‘visites’ te geven, totdat de mensheid er klaar voor is en meer weet van ruimtevaart en het heelal.

Er zijn afspraken tussen de VS-regering en de buitenaardsen. Er zijn overeenkomsten afgesloten over het uitvoeren van experimenten op aarde, Washington heeft daar toestemming voor verleend: “net zoals wij mensen willen ook zij het hele universum begrijpen en zien ons mensen daarbij als helpers”. De buitenaardsen hebben een uitvalsbasis op de planeet Mars (ondergronds), aldus de 87-jarige verder: “Daar op Mars bevinden zich hun representanten, maar ook Amerikaanse astronauten”.

Bewijzen heeft de voormalig Israëlische generaal niet op papier of andere tastbare wijze. Wel is het opmerkelijk dat steeds vaker astronauten, piloten en militairen, na hun pensionering en vaak kort voor hun dood, de publiciteit zoeken om de jarenlang ‘geheim gehouden informatie’ openbaar te maken. Pogingen van Israëlische en VS-media om een-en-ander te verifiëren liepen steeds op niets uit. De buitenaardsen zijn moeilijk bereikbaar, aldus de redactie van de Israëlische krant ‘Jerusalem Post’.