Wilders spreekt zich uit tegen Wokegekte in onderwijs

Leestijd: < 1 minuut
“Hou op met die gekkigheid,”
Zaterdag 31 juli 2021 08:30 – Bron: Redactie binnenland- Beeld: YT
  -‘s-Gravenhage- Voorzitter Marie Ricardo van de homobeweging COC eist dat er op school meer gesproken wordt over zogenaamde ‘genderdiversiteit.’ Dat is de radicale postmodernistische opvatting dat er meer dan twee ‘genders’ zijn. PVV-leider Geert Wilders vindt dat totaal belachelijk. “Hou op met die gekkigheid,” schrijft hij op zijn Twitteraccount.

Wij moeten het tegenwoordig maar heel normaal vinden dat er zogenaamd dertig ofzo ‘genders’ zijn. Want sommige mensen voelen zich niet de gender waarmee zij geboren zijn. En dus moeten wij daar alles op aanpassen. Totale waanzin natuurlijk; de biologie spreekt voor zich. Maar dat hardop zeggen is zo ongeveer een hate crime, dus wij doen het maar niet.

De PVV-leider valt er nu over dat de voorzitter van COC Nederland eist dat er meer over ‘genderdiversiteit’ gesproken wordt op de lagere- en middelbare scholen. Dit omdat er dan zogenaamd minder geweld zou plaatsvinden tegen ‘niet-binaire’ personen.

 

 

“Hou op met die gekkigheid,” aldus Wilders. “Op school moeten kinderen leren rekenen, lezen en schrijven.” En dat is het. Punt.