Oecumenische carnavalsdienst in Sint Martinus Sneek

 SNEEK – De Sneker Carnavalsvereniging de Oeletoeters, ja U leest het goed, carnaval in Fryslan, houdt zondag 3 maart in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek de 10e carnavalskerkdienst.

Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11.30 uur  ‘De Losse Flodders’ op het Kerkplein van de Sint Martinuskerk, vervolgens staan de deuren open voor iedereen  die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering mee wil maken. Het betreft een oecumenische Carnavalsdienst vanaf 12.11 uur onder leiding van Pastoor Drs. Peter van der Weide.

Muzikale begeleiding is er van: ‘T-Brass’ onder leiding van Wiebo Kooi, Blaaskapel ‘de Losse Flodders’, de zangers Johnny Kamminga, Jan Kuipers en Pastoor Peter van der Weide, De Snikkende Snitsers en het ‘L.U.S.-koor’ aangevuld met een aantal leden van  het Parochiekoor ‘Intermezzo’ onder leiding van Fokko Dam. Verder medewerking komt van organist  Frits Haaze.

Prins Geert Pieter de Eerste en Jeugdprinses Tamara van de Oeletoeters zullen uiteraard van de partij zijn, Amen en Alaaf !

Bron: Parochie Foto: Dhr. W Walda (c)

One Comment

  1. edwin vissers

    er reageren hier helemaal geen mensen ,dat zegt alles !

Geef een reactie op dit artikel