Religieuze artikelen en devotionalia voortaan gratis !

-EMMEN (NL)/HAREN (D)- (RED) Christendom en geld gaat niet echt samen. Het is dan ook walgelijk om te zien dat sommige, zelfs ‘Christelijke’ kranten en nieuwsmedia voor hun schrijfsels geld durven te vragen . Pas na betaling mag het U het hele artikel lezen (“Aan de vrucht kent men de boom” (Matteüs 12:33)).

MariaBode heeft vanaf de start altijd alle nieuwsberichten gratis aangeboden en blijft dit ook doen, daar mag U ons aan houden. Dank onze houdstermaatschappij NVRW ,onze groeiende groep adverteerders en fantastische lezers die meedenken en ‘tippen’ kunnen wij dat doen.

Maar….is het U ook opgevallen, in deze Rozenkransmaand, dat er steeds meer huishoudens zijn waar geen religieuze artikelen (meer) in huis aanwezig zijn of mensen die zonder Rozenkrans de deur uit gaan? Het lijkt er op dat Jezus en in zijn kielzog ook Maria en de Heiligen bij het grof vuil gezet zijn.

Dat gaan wij veranderen. Vanaf a.s. maandag gaan wij via de site MariaBode.nl een ‘winkel’ aanbieden met religieuze artikelen. Dat is op zich niet nieuw. Wel nieuw is dat ALLE artikelen GRATIS zullen zijn en steeds weer zullen nieuwe artikelen worden toegevoegd. De winkel zult U aantreffen boven aan deze site bij de agenda. Graag tot maandag !

Geef een reactie op dit artikel