John de Zwart wordt Priester in Lemmer e.o

-GRONINGEN- John S. de Zwart, voormalig Pastoor in Zuid-Oost Drenthe (Parochies: Emmer en Barger- en EmmerCompascuum, Zwartemeer en Klazienaveen, zal DV per 1 juni a.s. worden benoemd tot Priester van de Heilige Christoffel in Lemmer, met de Parochielocaties: Joure, St. Nicolaasga, Lemmer, Bakhuizen, Balk, Woudsend en Sloten

John S. de Zwart

Na een sabbatical in Klooster/seminarie Wigratzbad te Duitsland, bekend bij de MariaBodelezer en K-tv kijker via ons, vanwege de dagelijkse Heilige Missen in de buitengewone vorm, heeft de E.H. de Zwart zich opnieuw gemeld bij het Bisdom Groningen-Leeuwarden.

De Bisschop, Mgr. dr. C.F.M. (Ron) van den Hout heeft in alle zorgvuldigheid gekeken naar de mogelijkheden voor een nieuwe benoeming. De Bisschop heeft thans besloten hem een nieuwe zending te geven m.i.v. 1 juni in voornoemde  Friese Parochie.

Friesland is de Zwart niet geheel onbekend, hij is er geboren. De presentatie zal zijn op ZATERDAG 8 juni a.s. om 19.00 uur door Vicaris Arjen Bultsma in de H. Willibrorduskerk te Lemmer.

Foto: Kop Pixabay Art. embedded photography

 

Geef een reactie op dit artikel