Anu Antony nieuwe Pastoor Tegelen, Steyl en Belfeld

Kapelaan Anu Antony is door Bisschop Harrie Smeets benoemd tot nieuwe Pastoor van de Parochiefederatie Tegelen-Steyl-Belfeld. De installatie is op zondag 1 september om 10.30 uur in de Tegelse Martinuskerk.

Hij is de opvolger van Marc Calo, die terugkeert naar de Filipijnen waar hij een hoge bestuursfunctie heeft gekregen in zijn Missie-orde.

Wie is Anu Antony ?

Ik ben Anu Antony. Ik kom uit Zuid-India; Kerala en ben geboren op 1 september 1985. Wij zijn thuis met z’n vijven; ik ben de middelste van de drie kinderen.

Ik ben mijn priesteropleiding in het Kleinseminarie van het Bisdom Kanjirapally begonnen. In 2004 ging ik naar het Interdiocesane Grootseminarie “Good Shepherd” voor mijn filosofiestudie aan de staatsuniversiteit van Calicut. Daarna heb ik stage gelopen bij het jongerenpastoraat van mijn Bisdom. Toen ik klaar was met mijn stage, vroeg mijn Bisschop of ik voor een bepaalde periode naar Nederland wilde gaan om theologie te studeren en daarna als Priester te dienen in het Bisdom Roermond. Natuurlijk heb ik heel goed nagedacht en “ja”gezegd. Ik heb de theologiestudie op Rolduc in Kerkrade gevolgd.

Graag tot ziens!

Bron/foto: Kapelaan Anu Antony

 

Geef een reactie op dit artikel